1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Над 1800 изложители от общо 48 страни са заявили участие в EuroTier 2010

Над 1800 изложители от общо 48 страни са заявили участие в EuroTier 2010

Това е най-голямото в световен мащаб събитие, свързано с животновъдството

Най-голямото събитие в света за животинска продукция, EuroTier 2010, ще се проведе в изложбените площи в Хановер от 16 до 19 ноември 2010-та. Организаторът, DLG (Deutsche Gesellschaft-Landwirtschafts – Германско Селскостопанско Дружество) съобщава за отлични резултати от постъпилите заявки за участие. Над 1800 изложители от общо 48 страни, включително водещи производители в отрасъла, ще представят пълния спектър на своите предложения и много иновации.

По този начин EuroTier впечатляващо подчертава своята позиция като най-голямото в световен мащаб събитие, свързано с животновъдството. DLG оценява резултата от регистрациите на изложителите като явен знак за това, че секторът възнамерява да използва EuroTier като врата към пазарите в Европа, Русия, както и отвъдокеанските страни. Очевидно, EuroTier се явява световен форум за отрасъла. Място, където компаниите представят своите иновации и се срещат  с професионални фермери и инвеститори, ключови клиенти от сектора, търговски и изследователски организации от целия свят. От друга страна, резултатите от регистрациите на изложителите са също и отражение на разведряващия се икономически климат. Фермерите отново гледат по-оптимистично на бъдещето и виждат потенциал за развитие.

Като организатор на EuroTier, DLG със своя опит в земеделието и активно сътрудничество с другите си партньори в сектора, гарантира първокласна техническа програма: голям брой форуми и дискусии по актуални въпроси, свързани със селското стопанство в отделните отрасли (аквакултури, птицевъдство, говедовъдство, свиневъдство), които ще се провеждат в близост до технологичните представяния на изложителите – изцяло със симултанен превод на немски и английски.

Представителите от различните сфери – изследователски и академични, консултативни, промишлени и практическо фермерство, ще представят модерните тенденции и ключови разработки в областта на говедовъдството (Зала 13, С20), свиневъдството (Зала 12, Е56), птицевъдството (Зала 11, F53) и аквакултурите (Зала 26, В12), в поредица от ежедневни форуми и телевизионни дискусии.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.