1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Назначен е нов заместник-директор в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури

Назначен е нов заместник-директор в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури

Снимка:

Д-р Кирил Делев ще отговаря за сектор "Рибарство и контрол”

Д-р Кирил Делев ще отговаря за сектор "Рибарство и контрол” в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) ИАРА. Той е назначен за заместник-директор на агенцията със заповед на изпълнителния директор Драгомир Господинов.

От 2007 г. Господинов работи в Областна дирекция на Държавен фонд "Земеделие” – Монтана. В ДФЗ - Монтана започва, като експерт по прилагане на мерките по Програмата за развитие на селските райони, след което става началник – отдел в Разплащателна агенция към ДФЗ – Монтана, а от средата на 2011 г. до 24 февруари 2012 г. е бил административен директор в Областната дирекция на фонда.  Д-р Делев  е работил и в РВМС – Монтана.

Основната дейност на Кирил Делев в ИАРА е да следи пряко работата на териториалните сектори "Рибарство и контрол” на агенцията в страната и да засили контрола срещу незаконния риболов, посочват от агенцията.

Припомняме ви, че за последните 2 седмици това е вторият нов заместник-директор, назначен в системата на ИАРА. На 13 февруари стана ясно, че Ирена Пенчева ще отговаря за  Оперативна програма "Рибарство".

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.