1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Откриват първия информационен център по ОП „Рибарство”

Откриват първия информационен център по ОП „Рибарство”

Финансирането на центъра се извършва със средства по приоритетна ос 5

Заместник-министърът на земеделието и храните Цветан Димитров и изпълнителният директор на ИАРА  г-н Пламен Захариев официално ще открият първия информационен център по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство” /2007-2013/.

Откриването ще бъде утре, 14 декември 2011 г., от 11.00 ч. в сградата на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури на бул. Христо Ботев № 17.

Информационният център ще предоставя разнообразни услуги на бенефициентите на Оперативна програма «Рибарство», част от тях свързани със осигуряването на специфична информация за мерките по програмата и разпространение на добрите практики. В информационния център бенефициенти ще имат възможност да получат практически указания и конкретни препоръки по отношение изготвянето на заявленията за кандидатстване, както и съвети при технологичното изпълнение на проектите или отговори на други конкретни въпроси.

Финансирането на центъра се извършва със средства по приоритетна ос 5 „Техническа помощ” от Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”. Предстои откриването на още няколко такива информационни центрове на територията на страната.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.