1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Провеждат се конкурси за директори на дирекциите на природни паркове „Сините камъни“, Шуменско плато“, „Странджа“ и "Русенски Лом“

Провеждат се конкурси за директори на дирекциите на природни паркове „Сините камъни“, Шуменско плато“, „Странджа“ и "Русенски Лом“

Проведе се вторият етап от обявения конкурс за длъжността  „Директор на Дирекция на природен парк – Сините камъни”, гр. Сливен.  След предварителен подбор по документи, подадени от кандидатите за участие, до тест и събеседване бяха допуснати инж. Ирина Петрова, Красимир Цуцов и инж. Дамян Дохчев.

Проведени са и предварителните подбори на кандидатите за длъжностите „Директор на Дирекция на природен парк – Шуменско плато” гр. Шумен, „Директор на Дирекция на природен парк – Странджа” гр. Малко Търново и „Директор на Дирекция на природен парк – Русенски Лом” гр. Русе. Вторите етапи от конкурсите, включващи тест и събеседване ще се проведат съответно на 26, 27 и 30 август 2021 г. от 10.00 часа в сградата на Изпълнителна агенция по горите на ул. „Антим I“ №17.

С оглед постигане на публичност и прозрачност при провеждане на конкурсите за директори на природни паркове, Изпълнителна агенция по горите допуска да присъстват и външни лица, при подадено писмено заявление в деловодството на ИАГ, с данни за обратна връзка, най-късно един ден преди провеждане на съответния конкурс.

Предвид обявената епидемиологична обстановка в страната и въведените със заповед на министъра на здравеопазването противоепидемични мерки, при провеждане на конкурсите ще се спазват наложените ограничения за използване на не повече от 50% от капацитета на помещението, в което ще се проведат, при спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 м и носене на защитни маски за лице от всички участници. В случай, че проявяващите интерес са повече, желаещите ще бъдат допуснати по реда на постъпване на заявленията до запълване на 50% от капацитета на помещението.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.