1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Българска Асоциация Биопродукти ще участва в изложението Interfood & Drink

Българска Асоциация Биопродукти ще участва в изложението Interfood & Drink

В рамките на събитието БАБ организира специализиран семинар “Предизвикателства пред биологичното производство през новия програмен период”

Българска Асоциация Биопродукти (БАБ) ще участва в изложението „Interfood & Drink“, което ще се проведе в периода 11-14 ноември 2015 г., в Интер експо център - София. На свой огромен щанд в специализираната Биозона, десетки членове на БАБ ще представят своите продукти. Каним ви да посетите нашия щанд, да опитате нашите продукти и да поговорите с нашите членове – биоземеделци и биотърговци.

Също така, бихме желали да ви поканим на специализиран семинар на тема “Предизвикателства пред биологичното производство през новия програмен период”, който ще се проведе на 12 ноември, от 10:00 ч., в зала Родопи на Интер експо център, разположен на бул. Цариградско шосе №147. Семинарът ще е фокусиран върху възможностите и предизвикателствата пред българското биопроизводство, спрямо рамката на Програмата за развитие на селските райони, като част от Общата селскостопанска политика на ЕС. В него ще можете да научите данни и факти, представени от официални лица на МЗХ, ДФЗ и БАБХ. Програма на събитието можете да намерите в допълнителен файл.

Посетителите на Биозона в изложението ще могат да се докоснат и насладят, да опитат и закупят, от вкусните биологични продукти, разположени на щанда на БАБ. Разнообразието е голямо – биологични плодове и зеленчуци, мед, ядки, вино, билки, етерични масла, сокове, конфитюри, консерви и др.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.