1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Български и чуждестранни компании представят качествени храни и напитки в рамките на специализирани изложения в столицата

Български и чуждестранни компании представят качествени храни и напитки в рамките на специализирани изложения в столицата

Официалното откриване на изложбите ще се състои утре от 14:00 часа в Интер Експо Център

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие Международните специализирани изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд&Дринк 2011 в Интер Експо Център – София.

Официалното откриване на изложбите ще се състои утре, 9 ноември 2011 г., от 14:00 часа в Централното фоайе.

По време на изложбите български и чуждестранни компании ще представят качествени храни и напитки: месни продукти и деликатеси, мляко и млечни продукти, хляб, хлебни и сладкарски изделия, отбрани селекции вина, сертифицирани биопродукти и други, както и иновации в производствените процеси, нови машини, оборудвани технологии, адитиви, новости в етикетирането и пакетирането на хранителни продукти.

Изложенията ще бъдат съпътствани с фирмени презентации, дискусии, семинари, конкурси и дегустации. Международните изложби ще продължат до 12 ноември.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.