БУЛПЕК пресъздава топлия вкус на трапезата

Демонстрационна зона на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите в партньорство с Puratos България в Интер Експо Център

Топлият вкус и свежият аромат на трапезата ще бъдат пресъздадени на живо по време на най-големите в хранителната индустрия изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център.

Националният браншови съюз на хлебарите и сладкарите в България в партньрство с Puratos България организират уникална демонстрационна зона по време на тематичната изложба БУЛПЕК.

Всички посетители ще могат да наблюдават на живо производствения процес на различни печива и десерти. Демонстрациите ще се водят от техническите консултанти на Puratos България и Puratos Латвия.

Евгени Филчев и Линда Бекмане (Латвия) ще приготвят на 11 ноември от 10.30 до 13 часа чийзкейк и плодов пай. След това през деня ще видите как Иван Колев замесва чабата, селски, царевичен хляб и козунак с натурални закваски. От сутринта до обяд на 12 ноември Иван Колев ще направи кроасани и гризини. Следобедът ще бъде посветен на шоколадово брауни, торта йогурт, еклери и мъфини с неподрaжаемия размах на Евгени Филчев и Линда Бекмане.

На третия ден ще бъдат организирани 2 последователни дегустации на 3 вида хляб, приготвен с натурални закваски в комбинация с подбрани вина. Специален гост и водещ на дегустациите ще бъде Силвестър Ауоно от Puratos Белгия – експерт във ферментационни процеси. Вкусните изкушения ще ни напомнят колко топло и уютно е около домашната трапеза особено когато домакинът е приготвил храната с много любов.

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.