Кулинарно състезание в Добрич

В надпреварата за приготвяне на най-вкусен шоколадов десерт и шоколадови бонбони участват студенти

Кулинарната академия в Добрич е домакин на състезание за приготвяне на най-вкусен шоколадов десерт и шоколадови бонбони. В надпреварата участват студенти от единственото в страната висше кулинарно училище, предаде Дарик радио.

Всеки участник ще представи своето виждане за десерт и бонбони пред представители на българския клон на белгийската компания "Пуратос", световноизвестна със своя шоколад за сладкарската индустрия. Най-високо оцененият студент ще получи като награда 4-дневно професионално обучение в шоколадовата фабрика на "Пуратос" в Белгия.

Обучението ще се състои през август и в него ще се включат изявени студенти от цял свят, информират от Кулинарната академия.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.