1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Новото бъдеще за хорека сектора

Новото бъдеще за хорека сектора

Динамиката в сектора и ръстът на пазара – решителните показатели за обособяването на първото самостоятелно издание на изложение СИХРЕ след осемгодишно прекъсване

Нов формат. Обогатяване на тематичния обхват. И с каузата – създаване на максимално добри условия за развитие на хорека сектора. Всичко това е само част от новото лице на изложение СИХРЕ. Българският международен форум, ежегодно обединяващ бранша, ще се проведе за първи път самостоятелно. Това ще се случи от 28 до 31 януари 2020 г. в Интер Експо Център.

Кампанията вече е в ход. „Промяната в концепцията на изложението цели да постави акцента изцяло върху хорека сектора и да разшири спектъра на представените фирми, коментират организаторите.

Изложението ще се проведе в четири от изложбените зали на Интер Експо Център. Две от палатите са ангажирани от компаниите с основна дейност в професионалното кухненско оборудване и посуда, а в останалите две – оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, решения за интериорния дизайн. Разбира се, компаниите ще представят както иновативни продукти, така и софтуерни продукти от последно поколение.

Повече подробности вижте в рубриката Предстоящо


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.