1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Откриват кръгла маса на тема „Дивечът - ценен традиционен ресурс за българската кухня"

Откриват кръгла маса на тема „Дивечът - ценен традиционен ресурс за българската кухня"

Събитието се организира от сдружението на готвачите „Евро ток България"

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие кръгла маса на тема „Дивечът - ценен традиционен ресурс за българската кухня" днес (вторник, 3 април 2012 г.). Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните.

Събитието се организира от сдружението на готвачите „Евро ток България" в 11.00 ч. в зала „Триадица" на Гранд хотел „София”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.