1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Предпочитаното вино издава личността ни

Предпочитаното вино издава личността ни

Проучването било поръчано от британския сайт за френски вина French Wines With Style

Предпочитаното вино издава личността ни, като любителите на червеното обикновено са висшисти с научна степен, имат по-високи доходи и са по-щастливи от останалите си сънародници.

Проучването било поръчано от британския сайт за френски вина French Wines With Style и обхванало 2000 пълнолетни поданици на Нейно Величество. Какво още е характерно за пиячите на червено вино? Те се черпят по-често, обичат да пътуват в чужбина и обикновено заемат ръководни длъжности. Над половината от този контингент печели между 40 и 45 хиляди британски лири годишно. 80 на сто от тях са щастливи от работата си, а 65 на сто се определят като амбициозни хора.

Любителите на бялото са по-практични хора, не обичат пътешествията, а си падат домошари. Техните доходи са значителнопо-ниски - между 25 и 30 хиляди британски лири годишно. 43 на сто имат научна степен и само 42 на сто от тях се определят като амбициозни.

За феновете на розето е характерно това, че са най-големите потребители на социалните мрежи. Те са умерени пиячи, защото пият по две чаши на седмица. За сметка на това са доста шумни, но и много сърдечни. Те не са големи почитатели на брака и предпочитат да живеят на брачни начала.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.