Представят резултатите от проверките на БАБХ през летния туристически сезон

Събитието ще се проведе на 1 ноември в Гранд хотел „София”

Председателят на ХоРеКа г-н Георги Георгиев ще представи резултатите от проверките на Българска агенция по безопасност на храните през летния туристически сезон на работна закуска, предхождаща 12-ото издание на СИХРЕ.

Интер Експо Център, в качеството си на дългогодишен организатор на международни специализирани форуми и постоянен партньор на браншовите асоциации, организира бизнес среща на тема „Реалност и перспективи в хранително-вкусовата промишленост и хорека индустрията“. Представители на Асоциациите на месопреработвателите и млекопреработвателите, Националната асоциация на млекопреработвателите, Националната лозаро-винарска камара и Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите ще се съберат на 1 ноември в Гранд хотел „София”, за да представят и обсъдят най-наболелите казуси на бизнеса.

Освен арена за провеждане на форумите, изложбеният комплекс на София има за цел  да е максимално полезен на бизнеса и да работи за решаване проблемите на конкретните индустрии.

Специализираната изложба за хотелиерско и ресторантьорско оборудване СИХРЕ ще се проведе от 7 до 10 ноември 2012 г., обединявайки се с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

Докато посетителите се запознават с най-добрите специалисти в сферата на цялостните решения в ресторантьорството и хотелиерството, ще могат да се отпуснат, слушайки хубава музика в специалния “WONDERBAR” павилион в зала 6. Изненадващи и интересни демонстрации са подготвили професионалистите на училището и тренинг-центъра за бармани - Bartender и Barmanager. Всеки ден на изложението от 11.00 до 13.00 ч., чрез дегустации ще бъдат показани тенденциите в топлите напитки, а в коктейлните - през първите три дни от 16.00 до 18.00 ч.

Актуалните проблеми на българския туризъм ще се дискутират на среща в зала „Родопи“ в четвъртък, 8 ноември от 11 ч. от Българската туристическа камара, а Българската агенция по безопасност на храните ще изкаже препоръки, съобразени с резултатите от проверките през летния туристически сезон.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.