1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Стартира изложението „Спорт и здравословен начин на живот“

Стартира изложението „Спорт и здравословен начин на живот“

Партньор на събитието е Българска асоциация Биопродукти

Изложението „Спорт и здравословен начин на живот“  ще отвори врати на 15 октомври 2015 г от 10 часа,  етаж 5  в НДК, София.  Посетителите на проявата ще могат да се докоснат и насладят, да опитат и закупят от вкусните биологични продукти, разположени на 18 щанда. Разнообразието е голямо – биологични плодове и зеленчуци, мед, ядки, вино, билки, етерични масла, сокове, конфитюри, консерви…

Трима успешни български спортисти - Симона Пейчева, Евгени Иванов и Тереза Маринова ще вземат участие в събитието. Освен, че ще раздават автографи  на своите фенове, те ще се включат в съпътстващата програма. На територията на демонстрационната зона ASEM Group Ltd. ще представи превантивна и лечебно изправителна гимнастика, подходяща за деца и подрастващи. Малките, но големи надежди от „Си Ви Спорт“ ще разкрият красотата на художествената гимнастика.

Посетителите на изложението ще могат да видят демонстрации на йога, фехтовка, самба, екстремни спортове, лонгборд, kangoo и др. Паралелно ще се проведат няколко презентации с теми: електрически велосипеди, как работи спонсорството в спорта, иновациите в туристическите обувки.

Ще бъдат прожектирани и рекламни материали, свързани с домакинството на София - Европейска столица на спорта 2019.
Партньор на събитието е Българска асоциация Биопродукти (БАБ).

За Българска асоциация Биопродукти
БАБ е единствената браншова организация за биопродукти в България.
Асоциацията обединява производители, преработватели и търговци на български биологични продукти. Това са продуктите, които са в основата на здравословното хранене и здравословния начин на живот. В последните години  активно работим по идеята  5% от училищната храна да бъде биологично сертифицирана, а по програмите „Училищен плод“  и „Училищен мед“ да бъдат използвани български биологични плодове. Подкрепяме идеята  на МЗ да бъдат премахнати от училищата автоматите за нездравословна храна.

Допълнителна информация за изложението...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.