1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Асоциацията на земеделските производители открива нов офис във Варна

Асоциацията на земеделските производители открива нов офис във Варна

Уленовете на Управителния съвет на АЗПБ ще проведат заседание, на което ще бъдат изложени мнения за очертаването на земеделските земи в ИСАК

Предстои официалното откриване на регионален офис на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) в град Варна. То ще се състои на 26 март 2010 г. от 14.00 часа на ул. „Д-р Пискюлиев” 1, ет. 4. След официалната церемония ще има коктейл, на който журналистите ще могат да разговарят с участниците в събитието по актуални теми в земеделието.

На церемонията са поканени директорите на Областната дирекция „Земеделие” – Варна; Областна дирекция на Държавен фонд „Земеделие”; Регионална служба по зърното и фуражите; Регионална служба за съвети в земеделието; Териториално звено на Изпълнителна агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол; Изпълнителна агенция по лозята и виното; Регионална дирекция по селекция и репродукция в животновъдството – Аксаково; Регионална дирекция по хидромелиорации; Регионална дирекция по горите; Регионална ветеринарно-медицинска служба; Икономически университет – Варна; както и депутати от региона.  По-късно членовете на Управителния съвет на АЗПБ ще проведат заседание, на което ще бъдат изложени мнения за очертаването на земеделските земи в ИСАК, както и други актуални теми от сектора.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.