1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. БАБХ и НДНИВМИ се включиха в деня на кариерата, организиран от Лесотехническия университет

БАБХ и НДНИВМИ се включиха в деня на кариерата, организиран от Лесотехническия университет

Завършващите млади лекари са високо ценени и желани бъдещи кадри в двете структури

БАБХ и НДНИВМИ се включиха в деня на кариерата, организиран от Факултет "Ветеринарна медицина" на Лесотехническия университет, град София. 

"БАБХ обяви свободни позиции за стажанти през месец април, а в последните дни и конкурси за служители в сферата на ветеринарния и фитосанитарния граничен контрол", информира заместник изпълнителният директор на БАБХ д-р Ангел Мавровски. Той покани младите ветеринарномедицински специалисти на опознавателна среща в агенцията и областните дирекции. 
karieri-ltu
Същината на ветеринарната дейност в структурата на БАБХ, както и възможностите за трупане на практически опит на терен представи д-р Даниел Денев, главен експерт в дирекция "Здравеопазване и хуманно отношение към животните". 
"Науката е жива и се развива в лицето на НДНИВМИ. Вече 120 години нашият институт работи и доказва, че научната и лабораторната дейност стоят в основата на ветеринарната медицина, на опазване здравето на животните и хората, на безопасността на храните", заяви доц. д-р Емилия Иванова, директор на института. 
Срещата на ръководството и експертите от БАБХ и НДНИВМИ със студентите по ветеринарна медицина в ЛТУ е втора в последния месец. Завършващите млади лекари са високо ценени и желани бъдещи кадри в двете структури. 
 
БАБХ и НДНИВМИ благодарят на ръководството на ЛТУ за поканата. На бъдещите лекари пожелават успешна реализация в сферата на ветеринарната медицина.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.