1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. България се нуждае от демократично и реформаторско управление

България се нуждае от демократично и реформаторско управление

Снимка:

Това заяви председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева на пресконференция днес (17.05.2012 г.) в БТА Пазарджик

България се нуждае от демократично и реформаторско управление. ПП Обединени земеделци е за консолидация на център дясното политическо пространство на принципна основа, за обединение около приоритети и визия за управление на България, което да извади страната от кризата. Това заяви председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева на пресконференция днес (17.05.2012 г.) в БТА Пазарджик.

Ние, партиите от център-дясното демократично пространство, трябва да предложим на българските граждани разумна демократична алтернатива, е позицията на ПП Обединени земеделци. “Ако искаме да спечелим доверие и подкрепа, трябва да говорим за проблемите на гражданите, а не за проблемите на своите партии”, подчерта Ставрева.

ПП Обединени земеделци води разговори с партиите от център-дясното пространство, но не е взето решение за участие в конкретна коалиция за следващите парламентарни избори, бе заявено на брифинга в Пазарджик.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.