1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Българско участие на международното изложение “Лов и куче” в Германия

Българско участие на международното изложение “Лов и куче” в Германия

Българското представяне ще бъде на площ 200 кв.м

 

И тази година Министерството на земеделието и горите и Национално управление по горите участват със собствен щанд на международното ловно изложение в гр. Дортмунд, Германия.

Изложението "Лов и куче" се открива утре – 31 януари и продължава до 5 февруари 2006 г. По традиция в него участват фирми от цял свят, а посетителите са около 70 000 души.

За първи път българското представяне ще бъде на площ от 200 кв.м., като освен Национално управление по горите, щандове ще имат туроператори, предлагащи ловен туризъм в България и в чужбина, както и фирми, производители на ловни стоки и аксесоари. Чрез национална сбирка от ловни трофеи, отстреляни в страната ни и рекламни видео материали, 37-те Държавни дивечовъдни станции ще представят възможностите и условията за ловен туризъм у нас.

Присъствието на България на това престижно търговско изложение е важно както за популяризиране на ловния и алтернативните видове туризъм, така и като възможност за установяване на нови контакти и провокиране интереса на чуждестранните ловци към българските ловни полета. 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.