1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Българското земеделие – проблеми и перспективи

Българското земеделие – проблеми и перспективи

Възможности за финансиране и кредитиране на земеделските производители през новата година, както и последните научни достижения в аграрния сектор ще бъдат показани тази година в Добрич

 

Под мотото "Българското земеделие – проблеми и перспективи" ще се проведе единадесетия Национален Аграрен Семинар организиран от Добрички панаир и Министерството на земеделието.

И тази година в курорта Златни пясъци ще се съберат българските земеделски производители, институции и фирми, обслужващи аграрния сектор. На форума ще бъдат обсъдени възможностите за финансиране и кредитиране на земеделските производители през 2006 – та година, а националните служби към МЗГ ще представят новостите в своите сектори. Участниците в семинара ще бъдат запознати и с постиженията на научните звена към Националния център за аграрни науки. Република Сърбия и Черна гора също ще представят на форума четири свои института. За първи път на българския пазар ще бъде представена водеща финландска фирма, лидер в производството на минерални торове.

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.