1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Булагро отново залага на иновации

Булагро отново залага на иновации

На БАТА Агро 2017 компанията представя разнообразните си брандове

За първи път на щанда си на БАТА Агро май 2017 Булагро Машини представят хедерите на Dominoni в различни варианти. Надеждни и производителни, инвентарите се предлагат с тригодишна пълна гаранция. Хедерите за слънчоглед имат приемащ шнек с голям диаметър, 4 броя въртящи ножове, които могат да се подменят и осигуряват висока работна скорост, разказа Митко Желязков, търговски директор на Булагро Машини. Представителният щанд на компанията се допълва от безредови хедери за слънчоглед, подаващият шнек е с хеликоидална форма (усукан), което спомага за постъпателното и равномерно подаване на материала към комбайна. Стопаните могат да видят още хедери за царевица с изтеглящи валци с 20% по-голяма дължина и 20% по-голям диаметър от конкуренцията – позволява 15 км/ч работна скорост.

Falc са друга италианска компания, специализирана в производството на широка гама от фрези, роторни брани и най-вече мулчери с работна ширина от 1300 до 6000 мм. Посетителите на изложението могат да видят специализирани трактори за овощарството и лозарството с мощност 20 и 100 к. с. на Goldoni. Schäffer Lader представя телескопичните си повдигачи на промоционални цени. Машините им са сред най-надеждните на българския пазар и едни от малкото с шарнирна връзка между кабината и предната ос, което спомага за голямата маневреност на товарача.

Hardi са представени с три модела прикачни пръскачки - за малки, средни и големи стопанства. Фермерите могат да се запознаят с патентованата система за пръскане с въздушна асистенция - най-ефикасна за справяне с отвяването при пръскане и с редица икономически ефекти.

Балопресата с вариаторна камера Monster Cut примамва посетителите на изложението с уникалния си атрактивен вид. Машината се показва за пръв и единствен път в нова юбилейна окраска по случай 50-годишнината на собствениците на компанията - Мария Тереза и Санте Маскио.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.