1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ДА ПОМОГНЕМ НА 5 ГОДИШНИЯ АСЕН

ДА ПОМОГНЕМ НА 5 ГОДИШНИЯ АСЕН

Детето се нуждае спешно от химио и лъчетерапия

Привет!
Казавам се Виктор Маринов и съм от град Белоградчик. На 30 години съм и имам две малки деца.

Обръщам се към вас с молба за помощ. Помощ от която се нуждае 5 годишния ми син Асен.
До преди 3-4 месеца той бе жизнено, игриво и любопитно момче. Постепенно започна да губи апетит, а впоследствие и желание за игри, закачки…… Оплакваше се от главоболие.

Отидохме на педиатър в болницата в Белоградчик. След направения преглед ни казаха, че сина ми Асен има глисти. Дадоха ми лекарства за това и ни казаха да отидем на преглед след около седмица.
За съжаление положителен ефект от лечението нямаше… Напротив, сина ми започна да повръща и понякога да губи равновесие.
Посетихме друг педиатър в същата болница – д-р Вълчева. След прегледа тя ни каза, че детето ни се нуждае от консултация с невролог и изказа съмнение, че Асен има хидроцефалия.

Отидохме при доктор Атанасов. Той направи всички необходими изследвания, след което потвърди съмненията на д-р Вълчева, че Асен има хидроцефалия. Но това не бе всичко. Д-р Атанасов каза, че синът ми има тумор в задната част на главата. Тогава ни насочи към Университетска болница МБАЛ „Свети Иван Рилски” в София.

Там Асен претъпя две операции. Първата – срещу хидроцефалията. След още две седмици претърпя втора – за отстраняване на туморното образувание.
За съжаление лекарите не успяха да отстранят целия тумор – от него останаха около 3-4% в задната част на главата на Асен.
За да се излекува напълно сина ми се нуждае от ежемесечни посещения на лечебно заведение за химио и лъчетерапия.
Аз работя като дървосекач, а жена ми отглежда малката ни дъщеря. Семейните ни доходи не са достатъчни за покриване лечението на сина ми. То възлиза на около 700 – 800 лв. месечно.
Сигурен съм, че има добри хора, които биха могли да помогнат финансово на мен и семейството ми, в този труден за нас момент, за да осигурим ефективно лечение на малкия Асен.
Само чрез вас молбата ми може да достигне до широк кръг от хора, с чиято помощ да дадем реален шанс за пълно излекуване на сина ми!

Номера на банковата сметка: BG07STSA93000020488789, BIC: STASABGSF на името на майката Надя Еленкова Николова.
За контакт с нас:
Виктор Любенов Маринов – моб. 0876277656
Надя Еленков Николова – моб. 0879485246
Aдрес: град Белоградчик, ул. „Георги С. Раковски“ 20

Благодаря Ви,
Виктор

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.