1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ДФ "Земеделие" избра охранители без конкуренция

ДФ "Земеделие" избра охранители без конкуренция

Услугата ще струва 432 000 лева

 

"България интернешънъл секюрити" е единствената кандидатствала и одобрена от ДФ "Земеделие" компания за охрана на част от административните офиси на фонда в София, показва регистърът на обществените поръчки. На търга, открит от фонд "Земеделие" в края на март, поръчката е спечелена без конкуренция. Един от основните критерии за избор на победител е икономически най-изгодната оферта, но при липсата на конкуренция това не може да се прецени. На въпрос на "Дневник" защо не е организиран повторен търг, от фонда не отговориха.

В продължение на три години охранителите ще наблюдават денонощно само един етаж плюс прилежащи терени към помещения, разположени в съседната на фонда сграда във "Водпроект", и за тази услуга те ще получат 432 хил. лв. Компанията ще инсталира също видеонаблюдение и сигнално-охранителна система с паник-бутон.

"България интернешънъл секюрити" е собственик и на дружествата "Ареал 93" - за рибовъдство, и "Лондон козметикс" за търговия на едро с парфюмерийни и козметични изделия.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.