1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Дискусия с експерти относно изпълнението на проекти по мярка 121

Дискусия с експерти относно изпълнението на проекти по мярка 121

Форумът ще се състои от 18:00 до 19:00 часа на страницата на ПРСР във Фейсбук

Днес, 30.11.2012г. (петък), от 18:00 до 19:00 часа на Фейсбук страницата на Програмата за развитие на селските райони ( www.facebook.com/PRSRBG ) ще се проведе дискусия в реално време с експерти, които ще дадат практически съвети за изпълнението на проекти по мярка 121 „Модернизиране на земеделските стопанства“.

Бенефициентите по мярката ще могат да зададат въпросите си към експерти, както и да споделят своя опит и трудностите, които срещат при изпълнението на проектите си. На страницата на ПРСР във Фейсбук ще бъде публикуван анонс за събитието, под който ще тече дискусията. Разговорът ще се проведе на „стената“ на ПРСР, за да бъде видим за всички, които проявяват интерес.

По мярка 121 „Модернизиране на земеделските стопанства” се подпомагат проекти, които имат за цел подобряване на цялостната дейност и конкурентоспособност на земеделските стопанства чрез модернизиране на производствените условия и въвеждане на нови процеси и технологии, целящи производство на качествени земеделски продукти, подобряване опазването на околната среда и допринасяне за спазването на стандартите на Общността и подобряване на условията в земеделските стопанства, особено по отношение на сигурността и безопасните условия на труд, хигиената и хуманното отношение към животните. Мярката се прилага на територията на цялата страна.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.