1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Днес в ДФ „Земеделие” ще се проведе заседание на Комисията за избор на проекти по програма САПАРД

Днес в ДФ „Земеделие” ще се проведе заседание на Комисията за избор на проекти по програма САПАРД

 

Днес сряда /19.09.2007/ в ДФ "Земеделие" ще се проведе заседание на Комисията за избор на проекти по програма САПАРД. Ще бъдат разгледани 213 проекта по първа мярка /1.1 от НПРЗСР/ "Инвестиции в земеделски стопанства" и 20 проекта по трета мярка /2.1 от НПРЗСР/ "Развитие и разнообразяване на икономическите дейности, предоставяне на възможности за многостранни дейности и алтернативни доходи".

Постъпилите проекти, които ще бъдат разгледани от членовете на Комисията по първа мярка, са за сектор 01 "Мляко и млекопроизводство", за сектор 02 "Месо и месопроизводство", за сектор 03 "Трайни насаждения", за сектор 04 "Зеленчуци, цветя, многогодишни етерично-маслени, зърнени, маслодайни култури, многогодишни лечебни растения, тютюн – висококачествени сортове и памук" и за сектор 05 "Яйца и яйчни продукти".

 Проектите, които ще бъдат обсъдени от Комисията по трета мярка са за сектори 05 "Пчеларство", 06 "Коневъдство", 08 "Гъбопроизводство" и 09 "Преработка на етеричномаслени култури, лечебни растения и гъби". 

 

AGRO.BG

 

 

 

 

  

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.