1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Днес заседава Консултативнит съвет по охрана на горите

Днес заседава Консултативнит съвет по охрана на горите

 

Днес ще се проведе редовно заседание на Консултативния съвет по охрана на горите, дивеча и рибата в Плевенска област. Заседанието ще се проведе от 11 часа в заседателната зала на областната администрация, информира Ева Маринова, пиар на областната администрация.
В дневния ред са включени две основни точки - отчет за изпълнението на план-програмата за взаимодействие с организации и институции, които са били пряко ангажирани с охраната на горите, дивеча и рибата на територията на Плевенска област за периода януари - декември 2006 година и информация за ползването на частни и общински гори. Ще се дискутират и проблеми около охраната на горите, дивеча и рибата, както и дали са удовлетворени нуждите на местното население от дърва за огрев.
Докладите са изготвени от инж. Павли Богдански, началник на Регионалното управление на горите в Ловеч и директорите на държавните лесничейства в Плевен и Никопол.
В заседанието на Консултативния съвет по право и като членове ще участват още представители на Окръжна прокуратура, Окръжен съд, Областна дирекция "Полиция", Областна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", РИОСВ, земеделските служби, Гражданска защита, Областна инспекция по труда, НАП, кметове на общини и други./posredniknews.com

 

 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.