1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Две нови рубрики на електронния сайт на „Напоителни системи” ЕАД

Две нови рубрики на електронния сайт на „Напоителни системи” ЕАД

Въвеждането им цели увеличаване на прозрачността и ефективността в работата на дружеството

От 16.09.2010 г. стартираха две нови рубрики на сайта на „Напоителни системи” ЕАД. В първата ще се публикувана ежедневна информация за стопанисваните от дружеството съоръжения - язовири, реки, корекции на реки, предпазни диги и отводнителни помпени станции. Информацията  включва данни за състоянието на 180– те язовира, стопанисвани от „Напоителни системи” ЕАД, както и за 500– те км предпазни диги на река Дунав и вътрешни реки в България, поддържани от дружеството. Ежедневно ще бъдат обобщавани данни за водните нива, както и за проводимостта на 3 152 км корекции на реки и дерета, състоянието на 1,5 млн. дка отводнителни системи и полета и 76 бр. отводнителни помпени станции на дружеството. 

Във втората рубрика ще се публикува актуална информация за постъпилите  сигнали за корупция или конфликт на интереси на служители в системата на „Напоителни системи” ЕАД, както и за нарушения спрямо дружеството (например – незаконно ползване на вода, умишлено увреждане или кражба на имущество и др.). Информацията ще се приема на е-mail: signali@irrigationsystems.bg. Редът за разглеждане на сигналите зависи от степента, в която е засегнат общественият интерес.

Въвеждането на новите рубрики цели увеличаване на прозрачността и ефективността в работата на „Напоителни системи” ЕАД, както и подобряване на комуникацията между служителите и основните клиенти на дружеството.

„Напоителни системи” ЕАД стопанисва 168 бр. комплексни и напоителни язовири, 12 бр. ретензионни язовири, поддържа 253.36 км предпазни диги на р. Дунав  и 243.62 км предпазни диги на вътрешни реки, 3 152 км корекции на реки и дерета, 1,5 млн. дка отводнителни системи, 76 бр. отводнителни помпени станции.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.