Горските мерки от ПРСР ще бъдат представени на семинари в Кресна, Белица и Хаджидимово

Лектори ще бъдат експерти от Министерство на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие”

Възможностите за подпомагане на собствениците на гори и начините за кандидатстване по горските мерки 122, 223 и 226 от Програмата за развитие на селските райони (2007-2013 г.) ще бъдат представени на семинари в Кресна, Белица и Хаджидимово.

Участниците ще получат актуална информация за мерки - 122 „Подобряване на икономическата стойност на горите", 223 "Първоначално залесяване на неземеделски земи" и 226 "Възстановяване на горския потенциал и въвеждане на превантивни дейности". Ще се обсъдят основните проблеми и често допусканите грешки при кандидатстване и ще се дадат насоки за избягването им.

Информационните семинари са част от кампанията на Министерство на земеделието и храните по горските мерки от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Лектори ще бъдат експерти от Министерство на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие”.

Информационният семинар в гр. Кресна ще се състои на 3 април (сряда), от 11:00 часа, в хотелски комплекс „Бриони”. На 4 април (четвъртък) ще се проведат семинарите в гр. Белица – от 9:30 часа в хотелски комплекс „Здравец” и в гр. Хаджидимово – от 14:30 часа в залата на Община Хаджидимово.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.