1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Информационна кампания на Институт за агростратегии и иновации „Иновациите – винаги на мода!“

Информационна кампания на Институт за агростратегии и иновации „Иновациите – винаги на мода!“

Чрез нея ще видите как в други страни от ЕС се прилагат успешни иновативни решения в селското стопанство

С идеята, че иновациите са необходимо и практично решение за българското земеделие, както и защото сме уверени, че те имат почва и у нас, Институтът за агростратегии и иновации стартира информационната кампания „Иновациите – винаги на мода!“. Чрез нея ще ви показваме как в други страни от ЕС се прилагат успешни иновативни решения в селското стопанство, с които фермерите решават своите проблеми и правят бизнеса си по-успешен.

Основната цел на кампанияta е съвсем скоро да можем да говорим за такива примери и в нашата страна. За целта също така, като част от кампанията ще ви информираме и за най-актуалното от случващото се във връзка с подкрепата за иновациите и иновативните оперативни групи у нас. Надяваме се, че всичко това ще запали у вас искрата на желанието да бъдете винаги актуални и едни гърди пред конкуренцията, защото иновациите ще са винаги на мода…

В първият материал ще бъде представен един проект за управление на хранителните запаси в пасищата в областта Шлезвиг-Холщайн, Германия.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.