1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Избран е нов председател на Българската хранителна банка

Избран е нов председател на Българската хранителна банка

Снимка:

Деян Глешич поема поста от Антоан Колет

Избран е нов председател на Управителния съвет на Българската хранителна банка (БХБ). Деян Глешич поема поста от Антоан Колет, информират от БХБ.

В момента Глешич заема длъжността директор "Маркетинг и комуникации" в банка "Societe Generale Експресбанк" АД. Той е мениджър с международен опит от над 15 години в областта на маркетинг, PR и продажби, посочват от нестопанската организация. Управлявал е проекти в САЩ, Сърбия и България. Работата му е в сферата на корпоративната социална отговорност.

Предшественикът му Антоан Колет, представител на "Крафт фуудс", става Изпълнителен директор на компанията за хранителни продукти в Турция.

Деян Глешич става вторият подред ръководител на Българската хранителна банка. Тя е официално регистрирана през март 2012 г., а активната си дейност по събиране и разпределяни на храни към нуждаещи се започва през юни същата година. Организацията е пълноправен член на Европейската федерация на хранителните банки (FEBA) и на Глобалната мрежа за хранително банкиране (GFN).

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.