1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Министър Дикме ще даде пресконференция във връзка със субсидиите за тютюнопроизводителите

Министър Дикме ще даде пресконференция във връзка със субсидиите за тютюнопроизводителите

Ще бъде дадена подробна информация относно новите условия за кредитиране по инвестиционните програми на фонда и облекченията по тях

 

От 11 часа в Големия колегиум на Министерство на земеделието и горите ще се проведе пресконференция с участието на Министъра на земеделието и горите Мехмед Дикме и на Изпълнителния директор на ДФ "Земеделие" Асен Друмев, съобщиха от МЗГ.

Те ще представят решенията на Управителния съвет на фонда, взети на редовно заседание през изминалата седмица и разпределението на финансовия ресурс за подпомагане на земеделските производители от Държавен фонд "Земеделие" през 2005 година.

Ще бъде дадена подробна информация относно новите условия за кредитиране по инвестиционните програми на фонда и облекченията по тях, под формата на нови капиталови субсидии, въведени от тази година.

На пресконференцията ще се представи и подробното разпределение на преките субсидии за 2005г., с които ще се подпомагат безвъзмездно земеделските стопани по различни направления от тяхната дейност.

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.