1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Министър Нона Караджова ще участва в благотворителна вечеря-търг

Министър Нона Караджова ще участва в благотворителна вечеря-търг

Снимка:

„Вечер на добродетелите” e под патронажа на еврокомисар Кристалина Георгиева

Министър Нона Караджова ще участва в благотворителна вечеря-търг „Вечер на добродетелите”, организирана от фондация „За Нашите Деца” под патронажа на еврокомисар Кристалина Георгиева.

Събитието е днес от 19,00 часа, в Auto Union Club Center, бул. „Христофор Колумб” 43. „Вечер на добродетелите” се организира за трета поредна година в България. За събитието са поканени над 100 официални гости от академичните и културните среди на България, представители на бизнеса, дипломатическия корпус, политици. Целта на инициативата тази година е с набраните средства да се създаде Детска къща за малки деца с тежки увреждания, както и за изоставени новородени, които не могат да бъдат настанени в приемни семейства. За изграждането на дома са необходими 80 000 лева.

Министър Нона Караджова предостави за целите на благотворителния търг уникална купа от виенски порцелан, ръчна изработка. Тя получи ценния предмет като подарък от своя колега, министъра на земеделието, горското стопанство, околната среда и управлението на водите на Австрия Николаус Берлакович, който беше неин домакин по време на посещението й във Виена през април тази година за участие в Седмия европейски бизнес и инвестиционен форум “ICONVIENNA”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.