1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Министърът на околната среда и водите кани експерти за участие в Експертния съвет за оценка на приоритетни вещества към МОСВ

Министърът на околната среда и водите кани експерти за участие в Експертния съвет за оценка на приоритетни вещества към МОСВ

Писменото заявяване на интерес трябва да стане до 30.01.2015 г.

Министърът на околната среда и водите отправя покана към експерти и/или представители на научните среди и институции – Българската академия на науките, университети, научни институти, агенции, специализирани администрации и лечебни заведения, писмено да заявят интерес за участие в дейността на Експертния съвет за оценка на приоритетни вещества към МОСВ.

Експертният съвет има за цел да подпомага министъра на околната среда и водите при изпълнение на задачите, свързани с оценка на приоритетни вещества и изготвяне на предложения за въвеждане на мерки за контрол на рисковете за човешкото здраве и/или околната среда, от употребата на определени опасни вещества.

До 30.01.2015 г. заинтересованите страни могат да заявят участие в дейността на Експертния съвет, като изпратят по електронна поща автобиография с данни за контакт (име, телефон, е-mail) до г-жа Елена Чобанова.

След изтичане на посочения срок заявилите интерес за участие в дейността на Експертния съвет ще бъдат поканени за разясняване на предстоящата дейност и обсъждане на въпроси от организационен, технически и друг характер.

Допълнително, желаещите да участват в дейността на Експертния съвет към МОСВ, следва да го заявят писмено чрез деловодството на МОСВ, бул. „Мария Луиза“ 22, като приложат:

  • автобиография;
  • документи, удостоверяващи съответствие с посочените в поканата критерии;
  • попълнен формуляр за квалификация и област(те) на приложение/експертиза.

Повече информация относно организацията и дейността на Експертния съвет можете да намерите в страницата на МОСВ: http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=88353

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.