1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. МЗХ е определено да излъчи свой представител за член на УС на Националната агенция за професионално образование и обучение

МЗХ е определено да излъчи свой представител за член на УС на Националната агенция за професионално образование и обучение

Управителния съвет на НАПОО се състои от председател и 24 членове

Министерският съвет определи Министерството на земеделието и храните да номинира свой представител за член на Управителния съвет на Националната агенция за професионално образование и обучение за мандата 2014-2018 г.

НАПОО е специализиран орган към Министерския съвет, осъществяващ координация и съгласуване на действията на заинтересованите страни на национално ниво за развитие на отговаряща на потребностите на пазара на труда система за професионално образование и обучение.

Управителния съвет на НАПОО се състои от председател и 24 членове – по равен брой представители на министерствата, на организациите на работодателите и на организациите на работниците и служителите. Мандатът на членовете е 4-годишен. През 2014 г. изтича мандатът на представителя на МЗХ и предложението е същото министерство да излъчи отново представител.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.