1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. МЗХ ще се представи с информационен щанд по ПРСР на "АГРА 2011"

МЗХ ще се представи с информационен щанд по ПРСР на "АГРА 2011"

За 20-ти пореден път изложбата ще привлича български и чуждестранни компании

С информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. ще се представи Министерство на земеделието и храните по време на Международната селскостопанска изложба АГРА, която ще се проведе от 9 до 13 март 2011 година, в Международен панаир Пловдив.

Посетителите на изложбата ще имат възможност за консултации с експерти на МЗХ, ДФЗ и Областната служба за съвети в земеделието по актуални въпроси, свързани с възможностите за инвестиции, които се предоставят по Програмата, както и по линия на различните национални програми.

За 20-ти пореден път изложбата АГРА ще привлича български и чуждестранни компании, които са лидери в областта на селското стопанство. Изложението е витрина на модерните постижения и компас за актуалните посоки за развитие на сектора, свързва науката с производството, производителите с потребителите.

По традиция изложението ще бъде съпроводено от богата съпътстваща програма. Тази година земеделските производители ще имат възможността да участват в кръгла маса на тема „Сътрудничеството на селскостопанската наука с агробизнеса“, както и на дискусия за „Дребното фермерство в България – състояние и подкрепа за неговото развитие“.

Посетителите на "АГРА 2011" ще могат да присъстват на  Ден на биологичното земеделие, както и на делова среща на Сдружението на производителите на земеделска техника. Организиран е и семинар на тема „Състояние и проблеми на животновъдството в България”.

 

Етикети Агра, МЗХ, ПРСР
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.