1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. На 18.02.2011 г. в Благоевград ще се проведе първата от поредицата кръгли маси „Земеделие и политика – връзката си ти”

На 18.02.2011 г. в Благоевград ще се проведе първата от поредицата кръгли маси „Земеделие и политика – връзката си ти”

Събитието ще започне от 11:00 часа

На 18.02.2011 г. в Благоевград ще се проведе първата от поредицата кръгли маси „Земеделие и политика – връзката си ти” от Обществения дебат за общата селскостопанска политика на Европейския съюз за периода 2014 – 2020 година. Дискусията се организира по идея на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Мария Неделчева с партньорството на централата на ПП ГЕРБ, Министерството на земеделието и храните, Copa-Cogeca и Асоциацията на земеделските производители в България.

Дискусията ще бъде открита от евродепутата Мария Неделчева. Изказвания ще направят заместник-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова, експертът от най-голямата представителна организация на земеделските производители в Европа Copa-Cogeca Пауло Говета, главният секретар на АЗПБ Ивайло Тодоров и експерти.

По време на дискусията ще бъдат представени и обсъдени Първи стълб на ОСП (Директни плащания за земеделските производители и Пазарни мерки за подкрепа) и Втори стълб на ОСП (Мерки за развитие на селските райони).

Събитието ще започне от 11:00 часа и ще се проведе в аудиториум «Андрей Делчев» в Академичен център «Балкански» на Американския университет в Благоевград.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.