1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Национален конкурс „Бизнес дама на годината”

Национален конкурс „Бизнес дама на годината”

Министър Цветанов връчи награда на д-р Елена Недева, прокурист на „Хайпро България”ООД- гр. Велико Търново

 

Земеделието се превръща в доходоносен бизнес за онези, които носят креативен дух и имат алтернативно мислене в крак с новостите на времето, доказателство за това е и специалното отличие, което връчвам днес. Това каза министърът на земеделието и храните Валери Цветанов по време на Националния конкурс "Бизнес дама на годината".

Министър Цветанов връчи награда на д-р Елена Недева, прокурист на "Хайпро България"ООД- гр. Велико Търново за нейния успешно развиващ се бизнес. Тя е ветеринарен лекар с 12-годишен опит в държавния ветеринарен контрол.

Наградата "Бизнес дама на 2007 г." бе връчена на Весела Барбукова, собственик на фирми в областта на строителството и недвижимите имоти от председателят на журито - министър Петър Димитров. За "Жена мениджър на 2007 г." бе избрана инж. Маша Баладжиева.

17-тото тържествено награждаване се провежда под патронажа на първата дама на България, Зарка Първанова. На церемонията присъства още министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова, депутати и представители на бизнеса.

 

 

 

 

AGRO.BG

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.