1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Областната конференция в Пазарджик издигна Петя Ставрева за лидер на ПП "Обединени земеделци"

Областната конференция в Пазарджик издигна Петя Ставрева за лидер на ПП "Обединени земеделци"

Снимка:

Вторият редовен конгрес на партията ще се проведе на 26 март в София

Областната конференция в Пазарджик издигна кандидатурата на Петя Ставрева за председател на  ПП "Обединени земеделци". Лидерът ще бъде избран на Втория редовен конгрес на партията, който ще се проведе на 26 март в София.

Областният форум се състоя на 20 март 2011 г. в Пазарджик. Делегатите преизбраха за областен председател на ПП "Обединени земеделци" инж. Емил Йончев. Негов заместник е Георги Точков. „Нека направим нашият съюз силен и независим! Това зависи от всички нас, от общата ни работа по места, от волята ни за промяна”, обърна се към делегатите Петя Ставрева.

Насърчаването на дребния и средния бизнес, както и подкрепата за по-дребните фермери, които се нуждаят от допълнителен финансов ресурс, са  сред акцентите  в програмата на ПП "Обединени земеделци",  посочи Ставрева.  Тя подчерта, че е необходима политическа воля, за да стигат европейските пари до производителите, а не да остават виртуална величина. "Обединени земеделци са търсен и уважаван партньор от всички политически сили", каза в доклада си пред събранието областният председател Емил Йончев.

Той призова делегатите да гласуват за Петя Ставрева  на предстоящия конгрес. „Имаме изключителния шанс начело на организацията да застане един млад човек. Петя Ставрева показа качества, тя работи и се ползва с подкрепата на младите хора не само в Пазарджик, но и в цялата страна”, подчерта Йончев.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.