1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. От 5 до 9 декември ще се събират заявления за лиценци в разпределението на квотата за захарта

От 5 до 9 декември ще се събират заявления за лиценци в разпределението на квотата за захарта

На видно място в приемната на МЗГ ще бъдат изложени попълнени образци на заявление и формуляр на лицензия и указания за тяхното попълване

 

Министерството на земеделието и горите съобщава, че от 5 декември 2005 г. (понеделник) до 9 декември 2005 г. (петък), вкл. ще се приемат заявления и формуляри на лицензии за участие в разпределението на І-ви дял от тарифната квота за внос на сурова захар от захарна тръстика, с произход от страни-членки на СТО, определен с Решение № 904 на МС от 25.11.2005 г. (обн. ДВ, бр.97/02.12.2005 г.).

Заявленията и формулярите на лицензии за внос ще се подават на гише № 3 в приемната на МЗГ, гр. София, бул. "Христо Ботев" № 55, дирекция "Икономическа политика".

Бланките, включващи заявление и 2 бр. формуляр за лицензия, се заплащат по банков път (5 лв./комплект), по сметка на Министерство на земеделието и горите и се закупуват в МЗГ, дирекция "Икономическа политика", ново крило, ет.V, ст. 534, след представяне на платежен документ, удостоверяващ плащането.

На видно място в приемната на МЗГ ще бъдат изложени попълнени образци на заявление и формуляр на лицензия и указания за тяхното попълване. Такава информация фирмите могат да получат също от интернет страницата на МЗГ, на адрес www.mzgar.government.bg, както и от дирекция "Икономическа политика", на тел. 985 11 534.

Документи :

Наредба за реда за издаване на лицензии за внос на земеделски продукти в рамките на тарифни квоти

Указания за прилагане на Наредбата за реда за издаване на лицензии за внос на земеделски продукти в рамките на тарифни квоти

Образец за попълване на заявление и лицензии за внос на земеделски продукти :

- заявление

- лицензия за внос - копие на притежателя

- лицензия за внос - копие на на издателя

Количество сурова захар от захарна тръстика, което ще бъде разпределено по І-ви дял на тарифната квота, с произход от СТО, с период на изпълнение 01.01.2006-30.06.2006 г.

Регистър на издадените лицензии за внос на земеделски продукти с произход от ЕС, по II-ри дял от тарифните квоти, определени РМС N 556/17.06.2005 г.

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.