1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Първа Национална среща на тема „Ролята на Национална служба за съвети в земеделието за постигане на ефективно и конкурентно земеделие и развитие на селските райони в България”

Първа Национална среща на тема „Ролята на Национална служба за съвети в земеделието за постигане на ефективно и конкурентно земеделие и развитие на селските райони в България”

 

Утре, 27 септември 2007 г. заместник-министърът на земеделието и продоволствието д-р Светла Бъчварова ще открие Първата Национална среща на тема "Ролята на Национална служба за съвети в земеделието за постигане на ефективно и конкурентно земеделие и развитие на селските райони в България".

Мисията на Национална служба за съвети в земеделието /НССЗ/ в изпълнение на Националния план за развитие на селските райони на Република България, както и условия за създаване на ефективно и конкурентно земеделие в страната ще бъдат основните теми на обсъждане по време на срещата.

Участниците ще бъдат запознати с дейността на НССЗ в сферата на разясняване на държавната политика за развитието на селските райони и Общата селскостопанска политика на ЕС. Ще бъде представени и основните аспекти в работата на НССЗ при предоставяне на съветническа помощ на земеделските производители.

На срещата ще присъствуват представители на държавната администрация, правителствени и неправителствени организации, дипломатически представителства и земеделски производители.

Събитието се организира от Националната служба за съвети в земеделието и е под патронажа на министъра на земеделието и продоволствието Нихат Кабил.

 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.