1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Петя Ставрева: Селата са скрития потенциал за развитие на България

Петя Ставрева: Селата са скрития потенциал за развитие на България

Кандидати за депутати от листата на коалиция СДС в 17 МИР се срещнаха с обществеността на село Маноле в община Марица

Петя Ставрева и кандидати за депутати от листата на коалиция СДС в 17 МИР  се срещнаха на 7 май с обществеността на село Маноле в община Марица. Те, заедно с жителите и гостите на селото, се насладиха на прекрасните изпълнения на самодейните състави към читалищата в селата Маноле и Рогош.

Кметът на община Марица и зам.-председател на Обединени земеделци Димитър Иванов откри срещата и представи кандидатите за народни представители на коалиция СДС. Иванов призова своите съграждани да направят разумния избор и да гласуват за способни и почтени личности, които ще работят за хората, дали им своето доверие.

Основният приоритет в програмата на коалицията е развитието на земеделието и селските райони, посочи от своя страна Петя Ставрева. Коалиция СДС настоява за повече средства от държавния бюджет за образование. Ние сме против монополите, включително и този на Здравната каса, каза водачът на листата в 17 МИР.

Настояваме минимум 50% от стоките в големите търговски вериги да са българско производство, за да подкрепим  бизнеса у нас, подчерта още председателят на Обединени земеделци. Българските села са скрития потенциал за развитието на нашата страна и е крайно време управлението на държавата да насочи повече средства към тях, заяви тя.

На 12 май уцелете в десетката с № 10 в интегралната бюлетина, за да изградим една успешна и благоденстваща България, призова хората Петя Ставрева.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.