1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Представят ПРСР на изложбите АГРА и БиоАгра

Представят ПРСР на изложбите АГРА и БиоАгра

Те ще се проведат от днес до 09 март 2013 г. в Международен панаир Пловдив

Министерство на земеделието и храните ще участва в Международната селскостопанска изложба АГРА и специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство БиоАгра с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. от днес до 09 март 2013 г. на Международен панаир Пловдив.

Експерти от МЗХ и на Националната служба за съвети в земеделието ще запознават посетителите с начините за инвестиции и финансиране по ПРСР. Те ще информират гражданите за новостите по мерките, засягащи различните подотрасли в земеделието, както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата.

Международната изложба АГРА e най-успешният аграрен форум в Югоизточна Европа. Изложението се е превърнало във витрина на модерните постижения и компас за актуалните тенденции в сектора. АГРА и БиоАгра свързват науката с производството, производителите с потребителите. Проявите са мощен информационен пул, от които изложителите и посетителите си тръгват обогатени с идеи и контакти, заредени с енергия да отговорят на предизвикателствата на световния пазар.

Внушителният брой български фирми, които се представят на АГРА – над 280, от всички сектори на селското стопанство, над двадесет годишните традиции, както и повече от 24 000 посетители, от които 88% специалисти, правят изложението най-мащабният и авторитетен форум на бранша за цялата страна.

По време на АГРА и БиоАгра се организира богата и разнообразна конферентна и семинарна програма, която се провежда в Конгресния център на Панаира – зала България. На конферентната програма и съпътстващите дискусии МЗХ също ще бъде представено с информационен щанд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.