1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Приключи Дейност 2 „Провеждане на обучения по каталога на Института по публична администрация“ по проект на ОПАК

Приключи Дейност 2 „Провеждане на обучения по каталога на Института по публична администрация“ по проект на ОПАК

В рамките на проекта по същата тема бяха обучени общо 40 служители

В периода 10-12.12.2014 г. в Института по публична администрация, ул. Будапеща 17, гр. София, се проведе обучение по дейност 2 „Провеждане на обучения по каталога на Института по публична администрация ” по проект А 13-22-52/08.05.2014г. „Повишаване на квалификацията на служителите на ИАГ чрез обучения“ по Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския социален фонд.

На последното обучение ИТО 2 – Електронни таблици присъства 1 служител от РДГ София. Организатор на обучението бе Института за публична администрация (ИПА), а провеждането му координира инж. Долорес Белоречка – ръководител на проекта. След успешно проведеното обучение участникът попълни анкета за качеството на обучението и тест, след което му бе връчен сертификат от ИПА. В рамките на проекта по същата тема бяха обучени общо 40 служители от РДГ София, РДГ Берковица, РДГ Благоевград и РДГ Кюстендил.

С това последно обучение Дейност 2 „Провеждане на обучения по каталога на Института по публична администрация“ по проект на ОПАК А 13-22-52/08.05.2014 г. приключи успешно с общо обучени 120 служители от РДГ София, РДГ Берковица, РДГ Благоевград и РДГ Кюстендил. Служителите повишиха своите познания в областта на електронните таблици, изготвяне на презентации и боравене с Административно-процесуалния кодекс.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.