1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Продължават семинарите по ПРСР и през месец ноември 2009 година

Продължават семинарите по ПРСР и през месец ноември 2009 година

Това са последните семинари от Националната информационна кампания

През месец ноември ще се проведат последните семинарите по стартиралата на 1 юни 2009 г. мащабна Национална информационна кампания по Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013.

Кампанията се провежда по линия на Техническата помощ към Програмата. В нея са включени три групи семинари, които се провеждат едновременно на регионално, областно и общинско ниво, съобщават от МЗХ.

Първата група семинари ще се проведат в 6-те региона на планиране, като в тях ще вземат участие служители на Министерство на земеделието и храните, както и от Областните дирекции „Земеделие” и Общинските служби по земеделие.

Втората група семинари ще включва 28 областни семинара при същия дневен ред с участието на регионалните служби на МЗХ и на Разплащателната агенция, както и на служителите на общинските администрации, отговарящи за подготовката на проекти в общините.

Третата група семинари ще включва провеждане на 60 общински семинара предвидени за потенциалните бенефициенти по Програмата – общини, неправителствени организации, фермери, читалища.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.