1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Проф. Бъчварова: Атаките срещу мен и срещу Селскостопанската академия са манипулация

Проф. Бъчварова: Атаките срещу мен и срещу Селскостопанската академия са манипулация

Снимка:

В доклад на Сметната палата има десет препоръки, които трябва да се изпълнят от председателя на Селскостопанската академия в рамките на три месеца

Този доклад от Сметната палата, който се цитира от министър Мирослав Найденов, в Селскостопанската академия не е получен. Това, с което ние разполагаме като доклад, е предварителният, заяви за БНТ председателят на академията Светла Бъчварова.

В доклада има десет препоръки, които трябва да се изпълнят от председателя на Селскостопанската академия в рамките на три месеца. Такова е и заключението. Всичките тези медийни атаки и срещу мен, и срещу академията са някаква манипулация по темата, поясни още Бъчварова.

На въпрос дали ще се оттегли сама от поста или ще чака министър Найденов да я уволни, Светла Бъчварова каза: „Въпросът е на разговор за това, дали аз мога да работя в такива условия, в които ме поставят. За мен е по-важно да се върши работа. Всяко едно манипулиране не води до нищо добро нито за системата, нито за Министерството на земеделието”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.