1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПроКредит Банк предлага 150 свободни позиции

ПроКредит Банк предлага 150 свободни позиции

До края на 2007 година банката ще има 70 клона в цялата страна

 

Експанзивното проникване на ПроКредит Банк на пазара и бързото разширяване на клоновата мрежа на трезора, налагат присъствието на банката с поне 150 свободни позиции на трудовите борси. Подборът на кадри във финансовата институция е много динамичен и затова видът и местоположението на откритите позиции се променят ежедневно.   

ПроКредит Банк ще завърши годината със 70 клона, 22 от които новооткрити. Повечето работят с удължено работно време за клиенти от 8:30 до 19:30 часа през делничните дни и от 10:00 до 16:00 часа в събота. През тази година банката е наела близо 600 нови служители, а през 2008 година планира да наеме още поне 400 души.

"Обучението и развитието на персонала е една от основните цели на ПроКредит Банк, заложени във философията й да е близо до хората" каза Милена Бонева, ръководител отдел Човешки ресурси. За своите нови кадри още в края на 2006 година банката нае учебна база, осигуряваща удобство и благоприятна атмосфера за обучение. За позициите, основни за банковата сфера, са разработени специални програми за обучение в следните специалности: банкови услуги, кредитиране, касова дейност, кредитна администрация. Средно на месец банката обучава около 60 служители.

 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.