1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПроКредит банк с нови разплащателни сметки за физически лица

ПроКредит банк с нови разплащателни сметки за физически лица

За лица до 25 г и над 65г, ПроКредит Банк предлага комбинираната сметка и услугите към нея

 

От началото на месец юни, ПроКредит Банк въведе нови разплащателни сметки за физически лица. Финансовата институция вече предлага на своите клиенти два вида разплащателна сметка в лева за физически лица, с възможност за избор от страна на клиента.

Само срещу месечна такса от 2.50 лв., физическите лица - клиенти на ПроКредит Банк, получават не само сметка, но и неограничен достъп до пакет от банкови услуги, които включват дебитна карта без такси дори при теглене от банкомати на други банки. Плащането на битови сметки, както и междубанковите фиксирани преводи също са освободени от такси за транзакция. Тези т.н. комбинирани сметки са особено полезни за клиентите на банката, които активно ползват банковите услуги, като стремежът на трезора е тези активни клиенти да стават все повече. 

За клиентите, които извършват ограничен брой операции, ПроКредит Банк предлага стандартна сметка без такса за откриване и без месечни такси, като клиентът заплаща цената на  банковата услуга само когато я използва. Ако клиентът не използва нито една от услугите на банката, не заплаща нищо.

За лица до 25 г и над 65г, ПроКредит Банк предлага комбинираната сметка и услугите към нея, напълно безплатно, без да се заплаща месечна такса. С поредното гъвкаво нововъведение банката на обикновените хора продължава да предлага достъпни и прозрачни услуги на своите клиенти, като запазва право им на избор и свободно преминаване между различните клиентски планове по собствена преценка.

 

AGRO.BG 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.