1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Ръководството на МЗХ отправи ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС по случаи началото на учебната година

Ръководството на МЗХ отправи ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС по случаи началото на учебната година

Те приветстваха всички преподаватели и ученици от професионалните училища, финансирани от бюджета на МЗХ

Ръководството на Министерство на земеделието и храните отправи ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС  към директорите, учителите и учениците от професионалните училища от системата на МЗХ по повод откриването на учебната година 2014/2015 г.

"УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

15-ти септември е началото на новата учебна година, празник на духа и науката, символ на знанията, които дават добър старт в живота.

На този ден приветстваме всички преподаватели и ученици от професионалните училища, финансирани от бюджета на МЗХ.

Съвременният модел на обучение прави здрава връзката между образование и бизнес, и дава възможност младите хора да се изградят като добри специалисти още след завършване на средното си образование. Земеделието е сред основните приоритети на България, което прави подготовката на кадри в този сектор изключително важна за просперитета на цялостната икономика на нашата държава.

Затова вярваме, че с помощта на Вашите преподаватели Вие - бъдещите агрономи, ветеринари, технолози и фермери ще овладявате все по-сложни и важни предмети, които да ви направят не само квалифицирани кадри, но и творчески личности. Бъдещето принадлежи на смелите и иновативните, гответе се да приемете предизвикателствата на времето с усвояването на добрите европейски практики и модели.  

Бъдете уверени, че Министерството на земеделието и храните ще положи всички усилия, за да имате добри условия за обучение и да сте конкурентоспособни на пазара на труда.

На всички – честита учебна година! И на добър час!"

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.