1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Разработване на програма за аграрната политика на България обсъдиха на заседание ПП „Обединени Земеделци”

Разработване на програма за аграрната политика на България обсъдиха на заседание ПП „Обединени Земеделци”

Заседанието се проведе вчера (25.09.2010 г) в сградата на Научно-техническите съюзи

Вчера (25.09.2010 г), от 11:00 ч. се проведе заседание на Управителния Съвет на ПП „Обединени Земеделци”. На него бяха разисквани вътрешнополитическите отношения и дългосрочната програма на партията. Съгласно становището на областното ръководство, се взе решение Конгресът на партията да бъде проведен през първото тримесечие на 2011 г.

На въпрос към зам. Председателя на партията, Георги Каркъмов, за предстоящи инициативи, той отговори  -  „За разработване на Програма за аграрната политика на България, ПП „Обединени Земеделци”, ще започне организирането на дискусии, с представители на браншовите организации и асоциации, експерти в областта на земеделието в рамките на тази година.”

Петя Ставрева, бивш евродепутат и секретар по международните въпроси на партията заяви, че „В контекста на организационната работа и предстоящите местни избори догодина, ПП „Обединени Земеделци”,  ще организира серия от срещи и инициативи на регионално ниво, където ще се дискутират проблемите на местното население”. И още - „За нас  е приоритет да помогнем на хората в отделните региони да достигнат по-бързо до фондовете и програмите на ЕС” .

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.