1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Със средства по мярка 321 от ПРСР изградиха нова спортна зала в Сливница

Със средства по мярка 321 от ПРСР изградиха нова спортна зала в Сливница

Проектът е на стойност 5 863 814 лв без ДДС

Проектът „Изграждане на нова спортна зала към спортен комплекс „Сливнишки герой и осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания” се реализира по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” от приоритетна ос 3 „Качество на живот и разнообразяване на възможностите за заетост” от Програмата за развитие на селските райони.

С изграждането на залата ще бъдат подобрени условията за спорт в града и общината и ще бъдат разкрити множество нови възможности за участие и развлечение на младите й жители. Комплексът ще разполага с тренировъчна зала за бокс, фитнес, зала за тихи игри, както и помещения за треньорска, съдийска и административна дейност.

С изграждането на новата спортна зала се създават условия за спортове като хандбал, футбол на малки вратички, волейбол, баскетбол, тенис корт, художествена гимнастика, борба, бойни изкуства и др. Зрителските трибуни ще бъдат оборудвани с до 1000 седящи места. Проектът за новата модерна зала е на стойност 5 863 814 лв без ДДС.

 

 

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.