1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Ще се проведе деветото редовно заседание на Комитета по наблюдение на Програма САПАРД

Ще се проведе деветото редовно заседание на Комитета по наблюдение на Програма САПАРД

Заседанието ще бъде ръководено от зам. - министъра на земеделието и горите Бойко Боев.

 

Деветото редовно заседание на Комитета по наблюдение на Програма САПАРД ще се проведе на 22 юни 2005 г. в гр. Велинград. Заседанията на комитета се провеждат два пъти годишно и в тях участват представители на ЕК в България, експерти от Министерство на финансите, Министерство на земеделието и горите, Агенция САПАРД, други държавни институции, както и неправителствени организации, които наблюдават работата на програмата.

На заседанието ще се докладват резултатите от дейността на работните групи със социалните партньори за обсъждане на промени в Националния план за развитие на земеделието и селските райони и отражението им в програма САПАРД. По време на срещата ще бъде приет Третия годишен доклад по САПАРД за 2004 г. и ще бъде отчетено изпълнението на програмата към 31 май 2005 г.

Заседанието ще бъде ръководено от зам. - министъра на земеделието и горите Бойко Боев. Във форума ще участват и началникът на отдел "Програми САПАРД" към Главна дирекция "Земеделие и развитие на селските райони" на ЕК Кай Мортенсен и отговарящият за Програма САПАРД за България Тару Хапаниеми.

Пресконференция за журналистите ще бъде дадена след сутрешната сесия на заседанието на Мониторинговия комитет на 22 юни от 12:30 часа в сградата на хотел "Камена", гр. Велинград.

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.