1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Служителите на ДПП „Витоша“ разшириха компетентностите си чрез проведени обучения в рамките на проект по ОПАК

Служителите на ДПП „Витоша“ разшириха компетентностите си чрез проведени обучения в рамките на проект по ОПАК

Проектът е с продължителност 9 месеца

Дирекцията на Природен парк „Витоша“ представи резултатите по проект „Повишаване на квалификацията и разширяване на компетентността на служителите от ДПП „Витоша” чрез обучения” на заключителна конференция в Националния парков информационен център в сградата на Дирекцията на Природен парк „Витоша“. 

Служителите на ДПП „Витоша” са преминали обучения за повишаване на професионалната си квалификация. Проведените дейности по проекта обхващат 5 обучителни семинара, както и курсове по управление на човешките ресурси, изграждане, управление, развитие и работа в екип, електронни документи и електронен подпис, музейна и туристическа анимация, работа с геопространствени данни, Adobe Photoshop MS EXCEL, MS POWER POINT и английски език.

Проектът е с продължителност 9 месеца. Той стартира през месец май 2014 г. и ще завърши през м. февруари 2015 г. Осъществява се с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.